Фотогалерија: Протест на Магнолија против промена на името

0
6102

Денеска на плоштадот Магнолија во Битола се одржа протест против промена на името и уставните измени кои како што е соопштено се дел од постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција.

По говорите, учесниците тргнаа на протестен марш низ битолски Широк сокак до Офицерскиот дом.