ФОТО ВЕСТ: Денеска на Широк сокак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Околу 11 часот на битолски Широк сокак глутница кучиња. Не е прв пат да ја гледаме оваа слика, а имало и случаи кога кучиња се путаше по минувачите.

 

Share.