Четири шестки во последното коло на Лото7

Во 25 коло на Лото7 повторно седумка немаше, но имаше четири шестки, секоја од нив вредна по 65.874,00 денари.

 

 

Во наредното коло седумката ќе биде вредна над 26 милиони денари.

 

Сподели