Четири шестки, секоја од нив вредна над 38 илјади денари

3, 4, 11, 13, 14, 23 и 25 се извлечените броеви во 56 коло на Лото7. Добивка со седум погодоци немаше, а имаше четири шестки, секоја од нив вредна по 38.355,35 денари.
Фондот за седумка за следното коло е 7 милиони денари.
2, 1, 1, 2, 6,4 е извлечениот џокер број. 

 

Сподели