Чистење на снегот во старата чаршија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Јавното претпријатие Комуналец  со својата механизација го чистеше снегот во старата битолска чаршија.

По обилните снежни врнежи кои ја зафатија Битола, големи количини на снег се собраа и во чаршијата.

За да бидаат попроодни улиците низ чаршијата и за да има нормална комуникација започнаа со отстранување на насобраниот снег.

 

Share.