Шестка вредна дури 336.072 денари во последното коло

2, 5, 13, 19, 22, 24 и 35 се седумте бројки извлечени во 45 коло на Лото7. Седумка немаше, но имаше една шестка вредна 336.072,00 денари.
Фондот за седумка во следното коло е 38.742.000 денари.
Извлечен џокер број 9, 2, 6, 1, 3, 5.

 

Сподели