Шестка вредна над 600.000 денари

Во 82 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 3, 11, 14, 19, 22, 31 и  37. Извелечено беше и црното топче, кое ги дуплира добивките.

Добивка со седум погодоци немаше, а имаше една шестка вредна дури 603.161,60 денари. Оваа сума е постигната заради црвеното топче.

Фондот за седумка за следното коло е 11.221.000 денари.

Извлечен беше џокер бројот 9, 9, 4, 3, 6, 9.

Сподели