ТЕРА

REKLAMA???

ШЕСТКА ВРЕДНА СКОРО 300.000 ДЕНАРИ

Во 77 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 1, 16, 26, 28, 29, 30 и 37. Добивка со седум погодоци немаше, а имаше една шестка вредна 296.030,00 денари.

Фондот за седумка за следното коло е 24.842.000 денари.

Извлечен беше џокер бројот: 4, 0, 2, 3, 1, 8.

На џокерот имаше една петка вредна 147.690,00 денари.