Шпреса Амеди именувана за портпаролка во СВР Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска, симболично, заменик министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, именуваше шест жени Албанки за портпаролки во повеќе сектори во ресорното министерство. Заменик министерот за внатрешни работи оваа одлука ја објави на Фејсбук.

  1. Мерита Шеху – Портпаролка на МВР
  2. Валдете Етеми – портпаролка во Сектор Скопје
  3. Мирсаде Фејзули – портпаролка во Сектор Куманово
  4. Доњета Весели – портпаролка во Сектор Тетово
  5. Мерлина Ислами – портпаролка во Сектор Охрид
  6. Шпреса Амеди – портпаролка во Сектор Битола.

Share.