Што мислат битолчани за однесувањето на Макрон!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По информациите од Брисел дека Франција се противи на давањето датум за старт на преговори со Македонија и Албанија, денеска ги прашавме битолчани што мислат за ваквото однесување на Франција. Дел од анкетираните велат дека има простор за оптимизам и дека можно е во последен момент Макрон да го промени ставот.

Share.