Јануарска авантура на Летачки конзули од Битола

0
702

Параглајдинг клубот од Битола Летачки конзули и оваа 2018 ја започна во препознатлив стил, со летање овојпат во Грција.

Совршениот јануарски ден го искористија за скијање, летање и капење во Лутраки, а како сето тоа изгледаше погледнете преку видеото кое до нашата редакција ни го испрати Стефан Петровски.