ЈП Пазари преку Facebook почна да ги промовира своите клиенти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ЈП Пазари Битола на својот Facebook профил најави дека во следниот период ќе ги промовира своите клиенти и нивните производи.

Во вчерашната објави тоа го направи за Александар Јованович продавач на чај.

Текст и неколку фотографии од неговата тезга и производите кои ги продава.

„Александар има љубов кон природата и ги продава своите вкусни и ароматични чаеви на пазарот во Битола веќе 8 години. Тој е многу страстен за здравствените придобивки од неговите чаеви и е повеќе од среќен да одговори на сите прашања што можеби ги имате. Чаевите на Александар се собираат рачно од планината Пелистер, Галичица и други планини во Југоисточниот регион на Македонија. Чаевите се природни и содржат здрави состојки кои промовираат долг и природен живот. Чаевите на Александар вклучуваат повеќе од 100 билни состојки“ стои меѓу другот во објавата за него.

Share.