„Љубов или нешто слично“ на Дел Арте

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Љубов или нешто слично“ е претставата на театарот Дел Арте од Битола која ја постави на големата сцена во Центарот за култура од Битола, оваа претстава е поставена од нивните почетоци и како што велат ќе трае долго, бидејќи самото сценарио е безвременско. За нивните ангажмани, новитети и за оваа претстава разговараме со Бојан Стојков.

Share.