Ќе се менува дограмата на дуќаните во пазарот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Јавното претпријатие „Пазари“ соопшти дека распиша тендер за промена на дограмата на дуќаните во Градскиот пазар.

Од таму велат дека лошите слики на распаднати врати и прозорци ќе бидат минато.
Деловниот простор ќе добие нов лик. Вкупната инвестиција ќе биди реализирана со сопствени средства, соопштуваат од претпријатието.

Share.