Ќе се реконструира патот кон државната граница

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ќе се реконструира и патниот правец од Битола кон државната граница со Република Грција.

Ова го најави министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски.

„Што се однесува пак за патот од Битола до граничниот премин Меџитлија, веќе е влезен во програмата на ЈП за државни патишта и овој проект  ќе биде реализиран  во најбрз можен рок “рече тој.

Share.