10 пациенти се лекуваат на инфективното во Битола

Во последните 24 часа на инфективното одделение во Битола имало еден ново примен пациент и еден испишан. Со ова утрово бројот на хоспитализирани пациенти во Битола е 10.

Во амбулантата на инфективното одделение имало 8 прегледи, а во изминатото деноноќие немаше починат пациент.

Сподели