111 петки во минатото коло на Лото7

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од минатото коло на играта на среќа од Државната лотарија Лото7, преку извештајот на Маја Поцевска, издвојуваме дека дури 111 лото играчи биле со 5 погодоци. Останатите детали за ова коло од видеото во продолжение.

Share.