15.000.000 денари за 7ка на лото

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ОЧЕКУВАНИОТ ФОНД ЗА НОВОЛОТО 7/34 во наредното 7-мо коло, е НАД 15.000.000 денари.
Не заборавајте да ги уплатите вашите среќни ЛОТО броеви,но и да уплатите барем еден ЏОКЕР број, кој за само 20 денари може да ве донесе до добивка од над 3.000.000 денари. Гледајте ги нашите извлекувања секоја среда и сабота во 20:00 часот на ТВ Канал 5.

Share.