20 години од возобновувањето на Ротари клубот Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Оваа година се навршуваат 20 години од воозобнувањето на Ротари Клубот Битола.
Јубилејот ќе се одбележи на 9 јуни со настан од донаторски карактер, од кој собраните средства ќе бидат насочени за помагање на еден од најзначајните проекти за нашиот град, Офицерскиот дом во Битола.

По тој повод направивме интервју со Ратко Христов, претседател на Ротари клубот Битола.

Share.