20 години фитнес студио Паљо

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За добра форма на човековото тело неоходно е вежбањето.

На 20-ти мај 1995 година во Битола се отвори фитнес студио Паљо, едно од најстарите и најреномирани во Македонија.

Тука за својата кондиција се грижат бројни битолски спортисти, како и рекреативци кои се одлучиле за здрав начин на живот.

Paljo_-_1.jpg

За квалитетот на ова фитнес студио сведочат многубројните награди и признанија освоени од почетокот на постоењето на студиото до денес на сопственикот Зоран Лазаревски.

&nbsp

Share.