23 години постоење радио 106 Битола

0
1503

Пред 23 години, стартуваше со работа радио 106. Од локално прераснува во регионално, а денес е едно од најслушаните радија во Македонија.
Програмската шема секојдневно е исполнета со емисии во живо од забавен карактер.
Главниот и одговорен уредник Милан Ризвановиќ, вели дека долгогодишното опстојување е резултат на креативната екипа, ентузијазмот и упорноста. Повеќе од разговорот со Ризвановиќ, во видеото во продолжение.