25 години ноќен клуб Расчекор

0
1113

Клубот кој успешно опстојува долги години во Битола, место кое нема кој не го знае, во кое доаѓаат гости од цела Македонија, но и регионот, Расчекор, викендов одбележа јубилеј од 25 години постоење.

Пред 25 години ја започнаа нивната мисија и започнаа да ја исполнуваат нивната визија.

Денес стојат гордо, со лидерски став пред постигнатото – ноќен живот каков што Битола заслужува.

За добрата атмосфера на роденденската прослава се погрижија Бени Шакири и Дарио.

Расчекор и денес важи за еден од најреномираните клубови во Македонија.

Се надеваме дека уште многу години ќе можеме заедно да го прославуваме овој ден заедно со целиот менаџмент и персонал на ноќниот клуб Расчекор.