28,86 проценти излезност во Битола до 13 часот

0
888

ДИК го соопшти одзивoт во 13 часот.

Во Битола тој е 28,86 проценти од електоратот.

Во Демир Хисар 34,44 проценти.

Крушево 38,10 %.

Могила 20,57%.

Новаци 38,84 %.

Кривогаштани 26,60%.

Прилеп 37,73 %.

Ресен 26,99 %.

Долнени 17,08 %.