30.000 потписи се собрани за лицата со посебни потреби

0
412

Во книгите отворени низ градовите во Македонија, се собрани околу 30.000 потписи за лицата со посебни потреби, информираше еден од организаторите на иницијативата „5 до 12“, Зоран Мијалков.