33.000 евра за освоениот Куп

0
1157

По самото завршување на натпреварот, раководството на ФК Пелистер соопшти дека за фудбалерите ќе има премија од 33.000 евра, која ќе ја поделат новите освојувачи на македонскиот Куп.