4 години постоење Brass brothers

0
911

Во ноќниот клуб Позитив, на 3-ти август ќе биде одбележан 4-тиот роденден  на Brass brothers.

Тие се едни од оние бендови, кои во текот на своето постоење на македонска музичка сцена, создадоа многу фанови ширум Македонија и веќе станаа бренд на Битола. Овој бенд го сочинуваат професионални музичари, нивната цел е да шират позитивна енергија преку она што најмногу знаат и уживаат да го работат тоа е свирењето на лимени инструменти, преку кои изведуваат широк спектар на најразлични стилови на музика .