4-то издание на фестивалот Еден летен распуст

0
658

По 4-ти пат се одржа детскиот фестивал Еден летен распуст во Битола.На публиката и беа понудени преработки на странски хитови но и авторски композиции на организаторот Ренато Михајловски.
На фестивалот беше прогласена и најслушаната песна од изминатото издание,и тоа за песната на Ина Проеска.

Најмладиот учесник на фестивалот Дамјана Ристевска ги воодушеви присутните, а специјален гостин беше Тамара Стојковска која испеа песна на Адел и тоа Dont you remember, песна од Тамара Тодевска-Брод што тоне, како и песната Кога те нема, но со нов аранжман на Давор Неќак, која наскоро ќе биде промовирана пред пошироката македонска јавност.