4-то издание на фестивалот Хеј Боб Марли во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По 4-ти пат, 4-та година по ред,здружението за урбана култура и уметност “Machina” го организираше фестивалот- хеј Боб Марли, фестивал на музика со позитивни вибрации, посветен на великанот на реге музиката.

4-та година по ред настанот се состоеше од 14 часовна музичка програма која го проследи уживањето на посетителите во топлото сонце и ладното пиво.

Bob_Marley_-_3.jpg

И оваа година повеќе изведувачи презентираа reggae,ska или jungle музика.

4 -та година по ред, битолчани но и гостите од другите градови уживаа во претпладневно дружење,afterwork,ноќно журкање.

 

Share.