48 часовен прекин во водоснабдувањето за корисниците на ЈП Стрежево

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Се известуваат сите корисници на вода од системот на ЈП “Стрежево” Битола дека ќе има прекин во снабдувањето со вода од 07:00 часот на 16.05.2018 (среда), во наредните 48 часа, поради затворање на главниот канал.

ЈП “Стрежево” Битола ќе врши интервенирање на зафат ГО, преку кој се снабдуваат со вода сите цевководи поради што истите нема да бидат под притисок, односно корисниците нема да можат да користат вода, соопштуваат од претпријатието.

 

Share.