5-та на Хера турс сообраќа и во празници

0
1440

По реакциите на граѓани дека во недела и празници нема редовни автобуси на градските линии од автопревозникот Хера турс велат дека нивната петка редовно се сообраќа на релацијата.

„ Хера турс постои 25 годинаи. Во досегашната работа одговорно се постави кон своите патници, а тоа подразбира доследно и навремено пристигнување на сите градски постојки кои ги опфаќа линијата број 5 и тоа 365 дена во година и за време на сите државни празници. Патниците се наш приоритет, нашата цел е задоволни патници“.