6+1 од лото падна кај битолчанец

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

179.000 денари беше вредноста на добивката за 6+1 во минатото лото коло, која заврши во рацете на битолчанец. Ова го соопшти Александар Поповски во извештајот од Државната лотарија за Ритамот на градот. Сите останати информации од претходното коло од извештајот во продолжение.

Share.