Крводарителска акција на БАС

0
615

Тој е еден од студентите на Бас Акдемијата кој е и крвоадрител на акциите кои овде често се организираат.  Повторно се собраа за уште една крводарителска акција. Од Бас академијата велат дека и во други прилики ќе организираат крводарителски и други хуманитарни акции, со цел да ја покажат и својата хуманост и општествена одговорност.