70 годишен старец тргнал со нив пеш за да го бодри Пелистер

0
338

 

„ 70 годишен старец тргна со нас пеш за да го бодри Пелистер“ со овај мотив плус тргнаа навивачите на Пелистер пеш, откако како што рекоа возот се расипа на пат за Прилеп за да го проследат натпреварот на Пелистер против Победа од регионалното дерби.

„ Оваа е таа љубов, затоа сме различни од сите“ коментираат тие.

30DB2C3CAA607F4EB09DA2A171A0709B-620x320