8-ми Март со учениците од ОУ Трифун Пановски во Тера

0
1051

“Поубави цвеќиња од децата нема. ” Благодариме што бевте наши гости Ана, Ања, Теона и уште една Ана заедно со наставничката Јулијана Трајковска од ОУ Др Трифун Пановски.