80 музички имиња на Д – фест ова лето

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

80 музички артисти, 3 дена ова лето од 12 до 14 јули во Дојран, освен музика ќе бидат опфатени и повеќе сегменти од областа на културата, како театар, визуелна уметност итн. најавуваат опрганизаторите.

Имаат и промотивни пакети за карти за оние кои ќе одат со поголемо друштво.

А кон крајот на месец јули Пасворд продукција го најавија и „Грин бич фестивал“, оваа година во Струга.

Влезниците за овој фестивал се достапни во продажба на сите благајни на МкТикетс и онлајн, а за повеќе информации посетете ја www.dfestival.mk

Share.