90 дена предизвик, трансформирај го твоето тело

0
2170

90 дена предизвик трансформирај го твоето тело со програмата ’Слимолоџи’ на ’Слим лајн.

Комбинација од суплементи за максимални резултати во текот на 90 дена, ограничен калориски внес, намалување на апетитот, забрзување на метаболизмот, согорување на масните наслаги, детоксикација на телото.

izjava1

Слимолоџи е комплетна лајфстајл платформа за секој кој сака да го доведе својот изглед во топ форма. Содржи производи, програма од план на исхана и вежби и содржи онлајн и офлајн поддршка. Тоа е едноставен и ефикасен, а пред се забавен начин за постигнување на вашите цели.

izjava 2

Од таму порачуваат дека со вашиот придонес кон заедницата ќе бидете и вие успешна приказна која ги мотивира и инспирира и другите да започнат подобар и поздрав животен стил.

izjava 3
Коктел за нивните пријатели, деловни партнери потенцијални клинети во новоотворениот простор во зградата Кеопс во Нова Битола.

slim 3