0

28 години Кармен Ексклузив во Битола

Родендените се прилика за славење. И миг во кој се постетуваме на почетоците, на растот и на успехот. Не е лесна работа да се биде безмалку три децении едно од најпрепознатливите имиња во фризерската професија не…