Изложбата Монада презентирана во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Здружението на уметници ракотворци „Македонски ракотворби“ од Битола, ја презентираа изложбата „МОНАДА“ на уметнички ракотворби изработени од своите членови.
Целта на настанот е промоција на уметничките ракотворби на 20 членови од ЗУР Македонски ракотворби, во најразлични техники.
Изложбата во културниот центар Магаза, ќе биде поставена до 14 ти јуни .

Share.