Агровојводина го претстави DEUTZ-FAHR

0
2835

Агровојводина-механизација НС , ја започнуа својата приказна во октомри 1998 та, како фирма ќерка на Агровојводина-механизација ДОО од Нови Сад, Р.Србија, која во тие времиња беше една од најголемите трговски фирми на територијата на поранешна Југославија од областа на продажба на земјоделска механизација. Тогаш почнаа со продажба на трактори од производителите ИМТ и РАКОВИЦА, како и со приклучна земјоделска механизација од голем број на производители од Србија, за сега да понудат голем бренд.

vlado babadzovski

Владо Бабаџовски од Агровојводина Битола вели дека предност е големата побраувачка од ИПРАД.

Најактуелен бренд е DEUTZ-FAHR, заедно со програмите на SAME , Ламбурџини и Холимар. Постојано нудат квалитетна земјоделска механизација, како трактори така и приклучна механизација за сите земјоделци во Македонија, по прифатливи цени истовремено овозможувајќи, квалитетна и навремена сервисна поддршка, тоа е нивната мисија

agrovojvodina 2

Бабаџовски вели дека нивната визија е да продаваат квалитет за сите заинтересирани земјоделци и истите да не се соочуваат со проблеми при обработката на земјата.

Се стремат и кон прераснување во иднина во една од најголемите дистрибитивни фирми на земјоделска механизација, препознатлина не само во Македонија туку и пошироко на овие простори.Ги има во Битола, Струмица, Прилеп, Скопје и на други места во земјава.