Албанец запали пациенти во болница за време на хемодијализа

0
259

Мажот кој бил мета на Ценај е Д. Сарачи (38) и уште се бори за живот, јавуваат медиумите.

Ценај Лефтер (57) влетал во одделението за дијализа на една болница во Тирана каде што предизвикал пожар во обид да убие еден маж, но во пожарот загинале две жени – пациентки и самиот Ценај.