Амадеус бенд ги распеаа Битолчани

0
2297

Најпознатиот српски бенд Амадеус гостуваше во Битола, во House of Manaki и ги распеа сите присутни.

Во клубот го промовираа најновиот видео запис и песната Вирус, како и последниот албум Крв и навика.

За Македонците вечат дека се најталентиран народ кога се работи за музиката и со задоволство би прифатиле заедничка соработка со македонски изведувач, доколку се појави добра песна.

Повеќе за атмосферата во Манаки во видеото во продолжение.