Американскиот амбасадор Бејли на средба со здружението „ За нас се работи“

0
864

За време на денешниот престој во Битола американскиот амбасадор Џес Бејли и неговата сопруга оствари средба со претставници од здружението ЗА НАС СЕ РАБОТИ во просториите на здружението.

12592210_1683940165216302_5550244502016678169_n

Како што велат од здружението, на средбата која траеше еден час, се разговараше за состојбата во Битола со аерозагадувањето како и останатите проблеми во кој е и треба да е вклучен целиот граѓански сектор. На крајот од средбата членовите на здружението му дадоа симболични подароци на амбасадорот и се договорија за следна средба“ соопштија од здружението.

12553004_1683940171882968_6767224591262305119_n