Антикорупциска доби нов претседател

0
567

Претседателот на Антикорупциската комисија, Горан Миленков денеска е сменет од функцијата, дознава неофицијално Алсат-М.

На негово месо е назначен Игор Тантуров, досегашен член во Антикорупциската комисија. Миленков и натаму останува член во Антикорупциската комисија.