Апел за помош за 14 годишно девојче од Битола

0
1959

Се одржа хуманитарен концерт на плоштадот Магнолија во Битола. Детскиот хор Ѕвончиња изведе неколку песни, а граѓаните донираа за 14 годишно девојче од Битола на кое и се потребни средства за лекување.

Таа боледува од остеосарком ( канцер на коленото).

Број на трансакциска сметка
270-7000421489.71
Халк банка АД Скопје