Апел за помош за Горазд Николовски – Гого

0
1165

На Горазд Николоски-Гого од Битола му е потребна нашата помош сега повеќе од кога и да е!!!!!

Да ја покажеме нашата хуманост и да помогнеме со нашите донации. Лекувањето е веќе започнато и мора брзо да се реагира за да може да се спаси ногата на Гого и да му се овозможи нормален живот.

На Гого неодамна му е дијагностициран малиген конскен тумор OSTEO BLASTEN SARCOM на десната нога. Пред него е период на борба и лечење. Гого верува во себе, но потребна му е и нашата помош.

Да помогнеме, да подадеме рака, како и до сега.

Во моментот тоа може да го направиме преку трансакциска сметка на име:

Горазд Николовски

300067021014554 – Комерцијална Банка

(во тек е и постапка за отварање на донациски броеви)