Апел за рационално користење на водата во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ЈП Водовод апелира најрационално користење на водата за основни потреби, со цел да не се случи да има пoдолготраен прекин во водоснадувањето, заради извршување на работи на доводниот канал од Стрежево. Се очекува денеска после 22 часот да се нормализира водоснабдувањето во градот.

Share.