Апелационен суд: Владимир Талески останува во куќен притвор

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Владимир Талески останува во куќен притвор. Апелација ја одби жалбата на битолскиот градоначалник кој бараше да биде ослободен додека трае кривичната постапка за случајот Транспортер. Тричлен совет во Апелација,  со кој претседаваше претседателката на судот Лилјана Шопова  денеска  ја потврди одлуката на кривичниот совет.

Информацијата доцна попладнево на својата веб страница ја објави Кривичниот суд во Скопје.

Screenshot from 2016-06-29 17:57:01

Share.