Астронаутот Скот Кели ја поздрави Македонија од вселената

0
625

Астронаутот Скот Кели на својата фејсбук-страница постави фотографија од нашата земја со порака за добра ноќ.

Како наведува Кели вчерашниот ден за него е 251 по ред во Меѓународната  вселенска станица.

Фотографија од Македонија е направена од Меѓународната вселенска станица