Аудиција, за последен пат во Битола

0
438

Со претставата Аудиција, театарот Солза и смеа го прославија своето 20 годишно постоење.Премиерата на претставата се одржа во Центарот за култура, пред големата турнеја на Солза и смеа во Австралија.

Специјално за битолската публика, Аудиција ќе се изведе уште еднаш пред битолската публика, како вовед и почеток на турнејата низ Македонија токму со оваа претстава.

Александар Димитровски од Солза и смеа, не информираше за уште две планирани гостувања надвор од Македонија.

Во меѓувреме работат на нова претстава.