Author Мими Марковски

Ритамот на градот
0

„Неле Карајлиќ“ на Таксират

Официјалната музичка програма на ТАКСИРАТ #20, оваа зима ќе започне ВО ЧЕТВРТОК, 29 ТИ НОЕМВРИ со концертот на Д-Р НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ, сејугословенската легенда од „Забрањено Пушење“ и „Топ листа надреалиста“. Оваа година, Д-р Неле се врати на сцена со спектакуларен концерт кој го одржа пред повеќе од 40.000 посетители во Белград, а на наше огромно задоволство, му посакуваме добредојде и во Скопје, и тоа по ПОВЕЌЕ ОД 20 ГОДИНИ ОД НЕГОВОТО ПОСЛЕДНО КОНЦЕРТНО ГОСТУВАЊЕ ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА. Концертот кој ќе се одржи ВО…

1 63 64 65 66 67 116